Morot & Annat, webbutik

Sverigeguiden. 15 jan 2016.

Morot och Annat, webbutik, Hörby, Skåne
www.morotoannat.com. Här är alla varor ekologiska (även om inte 100% av innehållet alltid är det). De satsar mest på frukt och grönt, även om här finns mejeri, torrvaror, hygienprodukter, blöjor, barnmat, rengöringsmedel, veganprodukter, drycker, oljor, färdigmat, konserver också. Rabatt för studenter.
Levererar i hela Sverige.
 

Tel: 0702-692777


Adress:
Drottningtorget 2
211 25, Malmö
RSS

3 kommentarer

  • Fantastisk butik. Veckohandlar och de flesta i personalen känner igen mig och är mycket trevliga. Kan vara intressant att nämna att studenter har 10% rabatt.
    Josefine. 11 jan 2012 (Svara på inlägg | Abuse)
  • Hi Hanna and Ulf, I am totally out of my living food seeds! I need to order, please contact me right away via email. Thanks!
    Jon Strider. 19 jul 2016 (Svara på inlägg | Abuse)
  • Hello Jon. I just saw the message. We are not in the business anymore but maybe Mossagården can help you. Best wishes Ulf
    Ulf Hansson. 17 mar 2017 (Svara på inlägg | Abuse)

Kommentera

Namn *
E-post *
Kommentar *
 
Skriv in kod
Villkor
 

Sverigeguiden

Sen starten har vi på Äkta vara haft denna Sverigeguide med tips på ställen runt om i Sverige som erbjuder ett alternativ till industrimaten. Vi har här under flera år samlat våra egna tips, tips från våra läsare, från olika mathantverkare och från Eldrimner.


Vi har också ett samarbete med sajten Gårdsnära för att på så sätt erbjuda en ännu bättre söktjänst och guide till den lokala maten och till många trevliga ställen att besöka. Nu blir det ännu enklare för producenter och konsumenter att hitta varandra.

GårdsnäraSenaste blogginlägg

Annons:

Medlemmsannons_ny