av-fallfrukt_fix4

Ekodirekt Stockholm

Sverigeguiden. 8 dec 2016.

Ekodirekt, matbutik, Stockholm

Brett sortiment av ekologiska och miljömärkta livsmedel och andra produkter. Stor och spännande frukt- och gröntavdelning. 

Café. Mindre webbshop.


Tel: 08-600 15 20, info@ekodirekt.se

www.ekodirekt.se


 Adress:
Gamla Tyresövägen 374
121 34, Enskededalen
RSS

1 kommentar

  • Jag har under veckan som gått fått kännedom om företaget EKODIREKT och kan efter att ha köpt ett antal produkter där konstatera att det är det företag som jag kommer att handla mycket ifrån. EKODIREKT har förutom försäljning via internet numera även en butik, som är öppen alla vardagar, som ligger i korsningen GamlaTyresövägen/Sockenvägen (ett stenkast från Kärrtorps tunnelbana). Det är det enda ställe, som jag känner till, som säljer helt tillsatsfria, nitritfria, kravmärkt falukorvar, prinskorvar, rökta skinkor, leverpastej, bacon, kassler m.m. Produkterna säljs frysta. Mycket goda!! Vi i Stockholmsområdet är bara att gratulera som har den här möjligheten att få köpa dessa kvalitetsprodukter på ett enkelt sätt. Företaget har ett stort och varierat sortiment. Kolla hemsidan www.ekodirekt.se .
    Agneta Röös. 7 jun 2014 (Svara på inlägg | Abuse)

Kommentera

Namn *
E-post *
Kommentar *
 
Skriv in kod
Villkor
 

Sverigeguiden

Sen starten har vi på Äkta vara haft denna Sverigeguide med tips på ställen runt om i Sverige som erbjuder ett alternativ till industrimaten. Vi har här under flera år samlat våra egna tips, tips från våra läsare, från olika mathantverkare och från Eldrimner.


Vi har också ett samarbete med sajten Gårdsnära för att på så sätt erbjuda en ännu bättre söktjänst och guide till den lokala maten och till många trevliga ställen att besöka. Nu blir det ännu enklare för producenter och konsumenter att hitta varandra.

GårdsnäraAnnons:

Medlemmsannons_ny