av-fallfrukt_fix4

Vikaryds Köttbod, Alingsås

Sverigeguiden. 12 maj 2017.

Vikaryds Köttbod, Alingsås


På den här gården föder man upp kalvar och lamm och har ett nära samarbete med andra utvalda gårdar i närområdet. Köttet hängmöras och styckas på plats.
Här finns en välsorterad gårdsbutik som även säljer fläskkött och vilt (under höstsäsong). Kalkon, kyckling och diverse andra charkprodukter har man också till försäljning samt kalvdans, honung och senap.

Vikarydsvägen 1, 441 91 Alingsås 
Tfn: 0322-710 15, 
Mobil: 0709-30 26 75 

E-post: info@vikaryd.com

www.vikaryd.com
Adress:
Vikarydsvägen 1
441 91, Alingsås
RSS

2 kommentarer

  • Vikaryds köttbod är kanon. Nytt för oss Alingsåsare är att man kan beställa ekokött från Gröna gårdar och hämta ut det på Planeten som är Alingsås ekobutik.
    Annelie . 21 sep 2010 (Svara på inlägg | Abuse)
  • Tyvärr får deras djur även kraftfoder då deras marker inte räcker till. Avstår därmed.
    Björn Hallgren. 15 mar 2011 (Svara på inlägg | Abuse)

Kommentera

Namn *
E-post *
Kommentar *
 
Skriv in kod
Villkor
 

Sverigeguiden

Sen starten har vi på Äkta vara haft denna Sverigeguide med tips på ställen runt om i Sverige som erbjuder ett alternativ till industrimaten. Vi har här under flera år samlat våra egna tips, tips från våra läsare, från olika mathantverkare och från Eldrimner.


Vi har också ett samarbete med sajten Gårdsnära för att på så sätt erbjuda en ännu bättre söktjänst och guide till den lokala maten och till många trevliga ställen att besöka. Nu blir det ännu enklare för producenter och konsumenter att hitta varandra.

GårdsnäraAnnons:

Medlemmsannons_ny